Adventure Roads 2019

AFRICA TWIN SE VRACÍ DOMŮ DO AFRIKY.

24. června 2018

ADVENTURE ROADS 2019

Projekt Adventure Roads přivádí Hondu Africa Twin na jižní polokouli 

Honda Motor Europe s potěšením oznamuje, že po nadšené odezvě na úvodní ročník 2017 přichází s další akcí v rámci programu Adventure Roads, který v průběhu března 2019 jezdcům nabídne jedinečný zážitek z cesty napříč jižní Afrikou.

V rámci první akce Adventure Roads se 40 motocyklových nadšenců na strojích CRF1000L Africa Twin vydalo po klikatých cestách lemovaných strhujícími scenériemi západního pobřeží Norska na 8denní 3500 km dlouhou cestu z Osla na Nordkapp (nejsevernější bod Evropy). (https://www.youtube.com/watch?v=FTJwdhe4Y3c)

Tato akce vytvořila šablonu pro podobná dobrodružství pod záštitou značky a Honda Motor Europe opět nabízí 40 jezdcům příležitost vydat se na strojích CRF1000L Africa Twin včetně nové verze Adventure Sports na nezapomenutelnou cestu, jež bude tentokrát zakončena na jižním konci afrického kontinentu.

Druhá akce Adventure Roads, která začne v Durbanu na východním pobřeží Jižní Afriky, zavede účastníky na 3 200 km dlouhou cestu napříč celou zemí - přes Lesotho - do překrásného Kapského města. 12denní cesta povede různorodým terénem a impozantními scenériemi jedné z nejatraktivnějších zemí pro dobrodružné výpravy. 

‘Adventure Roads 2019’ představuje kompletní balíček služeb pro 40 zákazníků z celé Evropy. Pro účastníky bude zajištěno veškeré ubytování, průvodci i údržba jejich strojů, takže oni sami mohou pouze relaxovat, vychutnávat si jízdu a dopřát si nezapomenutelné zážitky. Kromě toho získají možnost setkat se s hvězdami rallye týmu Honda HRC a získat od nich cenné tipy pro jízdu.

Pro více informací o programu Adventure Roads a pro registraci vašeho zájmu prosím navštivte stránky: www.hondaadventureroads.com nebo si stáhněte základní informace o projektu ‘Adventure Roads’ ze stránek hondanews.eu