Nové barvy pro modely Gold Wing a Gold Wing „Tour“

pro modelový rok 2023

28. září 2022

Nové barvy pro modely Gold Wing a Gold Wing "Tour" pro rok 2023

·       Zcela nová šedá metalíza Iridium Gray Metallic / matná perleťová černá barva Mat Pearl Morion Black pro GL1800 Gold Wing

·       Gold Wing „Tour“ přichází se dvěma novými barvami: černou Graphite Black a stříbrnou metalízou Beta Silver Metallic / šedou metalízou Iridium Gray Metallic

·       GL1800 Gold Wing i GL1800 Gold Wing „Tour“ disponují od roku 2023 systémem sledování tlaku v pneumatikách

·       Při poklesu tlaku pod optimální úroveň je jezdec rychle a srozumitelně upozorněn prostřednictvím 7palcového TFT displeje

GL1800 Gold Wing a GL1800 Gold Wing „Tour“, stěžejní cestovní vlajkové lodi značky Honda, získávají pro modelový rok 2023 nové barvy a technické vylepšení zaměřené na bezpečnost.

Od svého představení v podobě nahého stroje o objemu 1 000 cm3 v roce 1975 majestátní Honda Gold Wing vždy představovala to nejlepší pro cestování v jedné stopě a vytvořila trvalý a bezkonkurenční etalon luxusu, kvality, stylu a komfortu.

Do roku 2023 oba modely Gold Wing vstupují v nových barvách. GL1800 Gold Wing, který je nabízen výhradně s unikátní dvouspojkovou převodovkou DCT vyvinutou společností Honda, bude dostupný v barevné kombinaci tvořené novou šedou metalízou Iridium Gray Metallic / matnou perleťovou černou Mat Pearl Morion Black, která je doplněna červenými detaily na krytech motoru. Model GL1800 Gold Wing Tour vybavený převodovkou DCT a airbagem bude v roce 2023 dostupný ve dvou nových barvách: černé Graphite Black s hnědými kryty motoru a v kombinaci stříbrné metalízy Beta Silver Metallic / šedé metalízy Iridium Gray Metallic. Zároveň bude tento model dostupný v oblíbené bílé perleťové Pearl Glare White, která pokračuje z roku 2022. V kombinaci s manuální převodovkou bude k dispozici také melancholické černé provedení Graphite Black.

Dalším vylepšením obou verzí GL1800 Gold Wing i GL1800 Gold Wing „Tour“ pro rok 2023, které je zaměřeno na bezpečnost, bude nově dostupný systém sledování tlaku v pneumatikách (TPMS) integrovaný do 7palcového barevného TFT displeje.  Tlak v pneumatikách je zobrazován jako numerická hodnota ve spodní levé části přístrojového panelu a nový systém TPMS v případě poklesu tlaku pod optimální hodnotu zobrazí na displeji jasné a srozumitelné upozornění.

Gold Wing, modelový rok 2023

Základní informace o modeluS novou generací modelu Gold Wing – vlajkové lodi značky Honda, která byla na trh uvedena v roce 2018, přišlo radikální snížení hmotnosti, zavěšení předního kola se dvěma příčnými rameny, či zcela nový plochý šestiválcový motor. Tento stroj tak opět potvrzuje svůj status vlajkonoše nových technologií, přičemž jeho nejmodernější výbava zahrnuje sedmistupňovou dvouspojkovou převodovku DCT, 7palcový TFT displej, navigaci s gyrokompasem, Apple CarPlay™, Android Auto™, elektricky ovládaný plexi štít, inteligentní klíč Smart Key, 4 jízdní režimy, či asistent pro rozjezd do kopce Hill Start Assist.

 

Pro modelový rok 2023 stroj navíc získává systém sledování tlaku v pneumatikách (TPMS) a přichází oděn ve zcela novém barevném provedení. Bude dostupný výhradně v půvabné zcela nové kombinaci šedé metalízy Iridium Gray Metallic / matné perleťové černé Mat Pearl Morion Black doplněné o červené detaily na krytech motoru.

Gold Wing "Tour", modelový rok 2023

Základní informace o modeluLuxusní model Gold Wing Tour – vlajková loď značky Honda, která v roce 2018 prošla kompletní modernizací zahrnující radikální snížení hmotnosti, zavěšení předního kola se dvěma příčnými rameny, či zcela nový plochý šestiválcový motor, vjíždí do roku 2023 v podstatě nezměněn, avšak ve třech krásných nových barevných provedeních. Obsáhlý seznam výbavy zahrnuje 6stupňovou manuální nebo 7stupňovou automatickou převodovku (DCT), 7palcový TFT displej, navigaci s gyrokompasem, Apple CarPlay™, Android Auto™, elektricky ovládaný plexi štít, inteligentní klíč Smart Key, 4 jízdní režimy, HSTC a asistent pro rozjezd do kopce – což potvrzuje status tohoto modelu jakožto nositele nových technologií.

 

Pro modelový rok 2023 přibyl nový systém sledování tlaku v pneumatikách (TPMS), který jezdce upozorní na nedostatečný tlak. Model GL1800 Gold Wing Tour bude dostupný ve dvou nových barevných kombinacích.

- černé Graphite Black s hnědým krytem motoru **NOVINKA**

- stříbrné metalíze Beta Silver Metallic / šedé metalíze Iridium Gray Metallic **NOVINKA**

- bílé perleťové Pearl Glare White