Představujeme nové barvy pro modely X-ADV, NC750X, Forza 750 a NT1100 pro rok 2023

Společnost Honda představuje nové barevné provedení modelů X-ADV, NC750X, Forza 750 a NT1100.

9. září 2022

X-ADV, modelový rok 2023

Základní informace o modelu: Průlomový model X-ADV –výbava zahrnuje elektronicky řízenou škrticí klapku, 4 přednastavené jízdní režimy, systém nastavitelné kontroly trakce se 3 úrovněmi. 22litrová schránka pod sedlem je vybavena USB nabíječkou, k ještě vyšší praktičnosti přispívá schránka na rukavice. Dva přední LED světlomety disponují funkcí denního svícení a 5palcový TFT displej umožňuje připojení mobilního telefonu díky technologii hlasového ovládání Honda Smartphone Voice Control System.

Pro rok 2023 k dispozici nová barva: Bílá Shasta**NOVINKA**,

černá metalická Mat Ballistic

matná šedá metalíza Mat Iridium Gray Metallic

perleťová šedá Pearl Deep Mud Gray

NC750X, modelový rok 2023

Inovovaný model: Jeden z nejoblíbenějších všestranných motocyklů v Evropě prošel další etapou vývoje, v rámci které získal více výkonu, vyšší hranici maximálních otáček, či revidované převodové poměry. Mezi další vylepšení patří elektronické řízení škrticí klapky, 3 jízdní režimy, či vylepšený a rozšířený systém nastavitelné kontroly trakce. Pověstná střídmost motoru zůstala zachována, zatímco z pohotovostní hmotnosti se konstruktérům podařilo ubrat plných 6 kg. Přepracovaný rám je oblečen do ostřeji řezané kapotáže, unikátní přední odkládací schránka je díky své větší velikosti ještě praktičtější a výška sedla se zmenšila o 30 mm. Varianta s dvouspojkovou převodovkou nabízí zájemcům technologii, která stále zůstává unikátním rysem jednostopých strojů značky Honda. Seznam změn završují nový štítek, LED světla a LCD přístrojový panel.

Pro rok 2023 k dispozici tři nové barevné varianty:

Modrá metalická Mat Jeans

Perleťová Deep Mud Gray

Červená Candy Chromosphere

NT1100, modelový rok 2023

Základní informace o modelu: Na trh přichází nový cestovní motocykl značky Honda. Jako základ konstruktéři použili srdce z modelu CRF1100L Africa Twin. Díky tomu NT1100 staví na platformě, která nabízí pohodlí, agilitu, výkon a potěšení z jízdy. Nízko umístěné sedlo a strmá geometrie řízení společně se špičkovým podvozkem vytvářejí sportovně laděný celek. Plexi štít s výškou i sklonem nastavitelnými do 5 poloh a horní/dolní deflektory zajišťují vynikající aerodynamiku při vysokých rychlostech a skvělou ochranu před povětrnostními vlivy. Součástí standardní výbavy je tempomat, štíhlé boční kufry a vyhřívané rukojeti. Jezdec se může spolehnout na podporu tří přednastavených jízdních režimů, dvou volitelných uživatelských režimů, systému nastavitelné kontroly trakce (HSTC) a systému pro zamezení zvedání předního kola (Wheelie Control). Brzdný výkon zajišťují radiálně upevněné čtyřpístové přední brzdové třmeny, o přilnavost k vozovce se starají pneumatiky o rozměrech 120/70-17 a 180/55-17. Seznam prémiové výbavy završuje 6,5palcový dotykový TFT displej s technologiemi Apple CarPlay® a Android Auto®.

Model NT1100 bude k dispozici v následujících barevných provedeních:

matně šedá metalíza Matte Iridium Gray Metallic

bílá perleťová Pearl Glare White

Nová barva pro rok 2023: černá metalická Gunmetal

FORZA 750, modelový rok 2023

Základní informace o modelu: Jakožto nejvyšší model prestižní řady Forza přichází tento vrcholný městský stroj s příslibem vzrušující jízdy a maximálního komfortu zabaleného do high-tech stylu. Dynamická akcelerace je samozřejmostí díky výkonnému dvouválcovému motoru o objemu 745 cm3 vybavenému elektronicky řízenou škrticí klapkou, 3 přednastavenými jízdními režimy a systémem nastavitelné kontroly trakce Honda se 3 úrovněmi. Trubkový ocelový rám, hliníkové kyvné rameno, zavěšení zadního kola typu Pro-Link a 17/15palcové přední/zadní kolo jsou zárukou jisté ovladatelnosti. Účinné brzdění zajišťují dva radiálně umístěné čtyřpístové brzdové třmeny. Do schránky pod sedlem se vejde integrální přilba a schránka je vybavena USB zásuvkou; veškeré osvětlení je tvořeno LED diodami a 5palcový TFT displej umožňuje připojení chytrého telefonu prostřednictvím nového systému hlasového ovládání Honda Smartphone Voice Control system. Pro držitele řidičského oprávnění A2 bude k dispozici také verze s výkonem 35 kW.

Pro rok 2023, jsou k dispozici následující nové barvy:

Černá metalická Mat Ballistic - novinka

Perleťová bílá Glare - novinka

Šedá metalíza Iridium – novinka

Metalická modrá Blue Jeans