KDYŽ VOLÁ DOBRODRUŽSTVÍ

Potřebujete kondici, schopnosti a motocykl, na kterém je radost jezdit.

Jezdit s námi znamená být součástí jednoho z největších motocyklových dobrodružství vůbec, s motocyklem vašich snů – Africa Twin. Jde o nejpokročilejší cestovní, silniční a terénní stroj, jaký jsme kdy vyrobili. 

I když je doba nejistá, naše akce Honda Adventure Roads 2022 měla neuvěřitelnou odezvu více než 1 200 uchazečů, a pokud jste jedním z pár vyvolených, můžete se těšit na náročné dobrodružství; inspirativní cestu terénem, který vás opravdu vyzkouší nejen jako jezdce, ale i jako člověka. Je smutné, že jsme akci letos museli kvůli pandemii COVID odložit, ale naši účastníci se nenechají odradit a jsou s námi v kontaktu prostřednictvím aplikace Honda Adventure Roads. Už teď vedou diskuze o trase pro příští rok.

Přestože prvky jako tempomat, dotyková obrazovka a vyhřívané rukojeti dělají z tohoto motocyklu skvělý cestovní stroj, díky jeho robustnosti a schopnostem mimo silnici si poradíte i s drsným a rozmanitým terénem Islandu. 

Na Island je potřeba drsný motocykl a drsný jezdec. Řekneme vám proč.

11 dní pojedete po silnicích a stezkách různících se od hladkého asfaltu až po sypký štěrk a budete stoupat po strmých horských průsmycích i překračovat kamenité potoky. Není žádné tajemství, že se nejedná o pohodovou nedělní vyjížďku. Po dni jízdy na Islandu budete mít pocit, že si večeři a spánek opravdu zasloužíte – to vám zaručujeme.

Cestování po boku stejně kovaných dobrodruhů je o sdílení zážitků z cest a budování nových přátelství. Kromě toho, že získáte nové jezdecké dovednosti, objevíte nové krajiny, nové silnice a nové kultury. To je skutečný přínos takovéto cesty, ne jen počítání kilometrů... Dosáhnout cíle společně jako tým vždy znamená mnohem víc. 

Etapy, které jsme naplánovali napříč rozmanitými a ohromujícími scenériemi Islandu, vám vyrazí dech svou krásou i náročností. Brzy poznáte, proč je Africa Twin se všemi svými pokročilými technologiemi tím pravým strojem pro tento úkol. 

Podívejte se na pár krásných pohledů, které vám nabídne Island, země ledu a ohně, a zůstaňte s námi v kontaktu, aby vám neutekly žádné novinky. 

 

 

Iceland HAR
Muž s přilbou
Bolely mě záda, ruce i nohy a musel jsem na sebe tvrdě tlačit. S pomocí a povzbuzením celé skupiny jsem i přes několik zádrhelů na cestě dorazil do cíle... Tu noc jsem spal jako mimino!“ ÚČASTNÍK AKCE HONDA ADVENTURE ROADS, Jižní Afrika 2019

NAŠI VYSLANCI

Jeďte po boku profesionálů a poznejte, kolik zábavy si můžete užít při jízdě na motocyklu Africa Twin. Jezdci týmu Honda Racing Corporation budou součástí našeho týmu – podělí se o své dovednosti a pomohou vám zažít opravdovou radost z jízdy na silnici i mimo ni. A co víc, na různých kontrolních stanovištích bude k dispozici celý tým techniků Honda – stejně jako na správné rally – s dávkou podpory pro všechny, s náhradními díly a dokonce i s náhradním motocyklem pro nepravděpodobný případ, že ho někdo bude potřebovat.

Jezdec HRC na motocyklu Africa Twin vysvětluje, jak na to
Jezdec v písku v Africe

CRF1100L Africa Twin

Tento odolný motocykl inspirovaný rally nabízí spoustu věcí, které poznáte z čistě terénních strojů. Štíhlý, lehký rám, velká dávka točivého momentu a jízdní poloha navržená pro pohodlné sezení i stání, umožňující dokonalé ovládání v terénu.

POZNEJTE MODEL AFRICA TWIN

Jezdec v písku v Africe

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports

Dá se toho říct ještě mnohem více o strojírenské kvalitě, designu a technologiích, díky kterým nabízí tento motocykl jednu z nejlepších jízd v terénu vůbec, pro náročné víkendové výlety i jízdu napříč kontinenty.

POZNEJTE MODEL AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

Muž na motocyklu Honda na Islandu