Honda Adventure Roads

Nordkapp 2017

Motocykl Honda Africa Twin při jízdě kolem úchvatných fjordů a zasněžených hor v Norsku.

V březnu 2017 jsme se vydali na vůbec první Honda Adventure Roads Tour - 40 jezdců ujelo během 8 dní 3 750 km na Nordkapp - přes úchvatné fjordy a zasněžené hory Norska. Ti, kteří se účastnili, na to nikdy nezapomenou.

Další kapitolou Honda Adventure Roads je Maroko 2024. Prozkoumejte tuto novou a vzrušující kapitolu, která se letos koná, pomocí tlačítka níže.

Maroko 2024 Sledujte nás

Motocykl Honda Africa Twin při jízdě Nordkappem.

Severské radosti

Kombinace silnic a stezek, od středně náročných po velice obtížné, pořádně prověřila schopnosti jezdců, které tato zkušenost ve výsledku posílila. Naši maršálové a velvyslanci společnosti Honda podporovali tuto skupinu po celou dobu cesty tím, že během cesty vedli a pomáhali.

Motocykl Honda Africa Twin při jízdě Nordkappem.

V těsném závěsu

V průběhu jízdy díky společným zážitkům vzniká určité pouto a kamarádství, které často přetrvá i po tom, co dobrodružství dospěje ke konci. Účastníci na cestě na Nordkapp s pomocí koučů z HRC i kolegů ze svých vlastních řad objevili nové jízdní dovednosti.

Motocykl Honda Africa Twin při jízdě Nordkappem.

Nezapomenutelné okamžiky

V jednu chvíli si jen tak jedete a vnímáte krajinu kolem silnice, když v tom za zatáčkou zůstanete bez dechu při pohledu na něco, co vám v hlavě zůstane pořádně dlouho. Zastavíte se, vydechnete, uděláte fotku a nakonec pokračujete dál. Takové chvíle nepřicházejí často, ale když se to stane, rozhodně to neminete.