Svěží nový vzhled modelů Gold Wing a Rebel

Představujeme nové barvy pro Gold Wing a Rebel pro rok 2024.

12. října 2023

Svěží nový vzhled modelů Gold Wing a Rebel pro rok 2024

·       Zbrusu nová unikátní matná zelená metalíza Matt Armoured Green Metallic pro GL1800 Gold Wing

·       Gold Wing „Tour“ přichází se dvěma novými barevnými kombinacemi: šedou metalízou Heavy Gray Metallic a bílou perleťovou Pearl Glare White s novými detaily v černé Graphite Black

·       Model CMX500 byl v posledních dvou kalendářních letech nejprodávanějším motocyklem v Evropě v kategorii custom

·       CMX500 Rebel získává tři nové barvy: stříbrnou metalízu Seal Silver Metallic, matnou zelenou Matt Laurel Green a černou perleťovou Pearl Shiny Black pro edici „S“

·       CMX1100 Rebel získává dvě nové barvy: modrou metalízu Glint Wave Blue Metallic a šedou metalízu Iridium Gray Metallic

·       Verze CMX1100T modelu Rebel zůstává i nadále k dispozici v černé metalíze Gunmetal Black Metallic a získává nová bronzová kola

Cestovní vlajkové lodi společnosti Honda, modely GL1800 Gold Wing a GL1800 Gold Wing „Tour“, spolu s populárními cruisery CMX500 a CMX1100 Rebel, vstupují do modelového roku 2024 s novými barvami.

Od svého uvedení na trh v podobě nahého stroje o objemu 1 000 cm3 v roce 1975 majestátní Honda Gold Wing vždy představovala to nejlepší pro cestování v jedné stopě a vytvořila trvalý a bezkonkurenční etalon luxusu, kvality, stylu a komfortu.

Do roku 2024 oba modely Gold Wing vstupují v nových barvách. GL1800 Gold Wing, který je nabízen výhradně s unikátní dvouspojkovou převodovkou DCT vyvinutou společností Honda, bude dostupný v nové jedinečné matné zelené metalíze Matt Armoured Green Metallic, která je doplněna hnědými detaily na krytech motoru. Verze GL1800 Gold Wing „Tour“ s převodovkou DCT a s airbagem získává pro rok 2024 dvě nové barevné kombinace: šedou metalízu Heavy Gray Metallic s detaily v černé barvě Graphite Black a s hnědými kryty motoru, a dále bílou perleťovou Pearl Glare White s novými detaily v černé Graphite Black. Oblíbené stříbrné provedení Beta Silver s detaily v šedé metalíze Iridium Gray Metallic pokračuje z roku 2023. Model „Tour“ ve verzi s manuální převodovkou bude dostupný výhradně v atraktivní šedé metalíze Heavy Gray Metallic.

Model Honda CMX500 Rebel, který je díky svému řadovému dvouválcovému motoru o objemu 500 cm3 vhodný pro držitele řidičského oprávnění kategorie A2, si v roce 2023 udržel pozici nejprodávanějšího modelu v Evropě v kategorii custom – což je místo, které obsadil i v letech 2021 a 2022. Jeho neutuchající obliba není žádným překvapením: dostupný, snadno ovladatelný a z pohledu vlastnictví příjemný Rebel nabízí atraktivní standardní výbavu, která obsahuje pomocnou/třecí spojku, LED světla, či ukazatel zařazeného rychlostního stupně.

Do modelového roku 2024 CMX500 Rebel vstupuje se třemi zcela novými moderními barevnými provedeními včetně stříbrné metalízy Seal Silver Metallic a matné zelené metalízy Matt Laurel Green Metallic, které doplňují matnou černou metalízu Matt Gunpowder Black Metallic pokračující z roku 2023. Verze „S“ modelu CMX500 Rebel, která obsahuje řadu praktického a atraktivního příslušenství montovaného přímo ve výrobním závodě, jež zahrnuje kryt světlometu, černé kryty a manžety vidlice, či sedlo s kosočtvercovým prošíváním, bude dostupná v nové dynamické perleťové černé Pearl Shining Black.

Jakožto motocykl stylu bobber pro 21. století se CMX1100 Rebel vyznačuje dvojí osobností, přičemž jeho obnažený styl i přes svůj minimalismus působí velkolepě. Byl navržen pro klidnou a pohodovou jízdu, ale díky výkonu a charakteru řadového dvouválcového motoru o objemu 1 084 cm3, který je vyladěn s důrazem na mimořádně silný točivý moment v nízkých a středních otáčkách, dokáže nabídnout i vzrušující zážitek z jízdy, když se objeví klikatá silnice.

Model CMX1100 Rebel, který se v evropském žebříčku prodejů za rok 2023 v custom segmentu umístil na druhém místě za svým menším sourozencem, dostává pro rok 2024 dvě zcela nové barvy: modrou metalízu Glint Wave Blue Metallic a šedou metalízu Iridium Gray Metallic. CMX1100T, který byl představen v loňském roce a odlišuje se širokou aerodynamickou polokapotáží a pevnými kufry, jež nabízejí více komfortu na dlouhých cestách za dobrodružstvím, získává inovovaný vzhled díky barevnému provedení v černé metalíze Gunmetal Black Metallic kombinované s bronzovými koly.

Modely GL1800 Gold Wing a Gold Wing „Tour“ se u evropských dealerů objeví v průběhu prosince, modely CMX500 a CMX1100 Rebel pak počátkem roku 2024.