Africa Twin Test Days 2018 - pozvánka na akci

Termín konání: 10.-12. květen 2018

23. dubna 2018

Chcete si pořádně zajezdit a vyzkoušet novou Afriku a X-ADV? Pojeďte s námi do Bělé pod Bezdězem!

U příležitosti zahájení prodeje nového modelu Africa Twin, Africa Twin Adventure Sports a X-ADV jsme pro vás připravili již 2. ročník „Africa Twin Test Days“.

Akce se koná v termínu 10. - 12. 5. 2018 v areálu MOTORLAND v Bělé pod Bezdězem.

Tento event je nejlepší způsob, jak otestovat novou Afriku a X-ADV na silnici a také přímo v terénu za asistence zkušených motocyklových instruktorů, jakými jsou Míra Lisý, Radek "GAS" Michna (Motohouse), Vláďa Novotný (Motorkáři.cz). Akce je zaměřena na nadšence motocyklů Honda kategorie Adventure.

Během akce se účastníci mají možnost svézt 4 jízdy po 20ti minutách, z toho dvě jízdy po 20ti minutách na cestovních pneumatikách na asfaltové komunikaci a 2 jízdy na off-road pneumatikách v lehkém terénu pod vedením instruktorů. Zároveň zákazníci budou moci vyzkoušet jak model s manuální převodovkou, tak DCT verzi (v závislosti na dostupnosti verzí během dne).

Vítaní jsou i stávající majitelé motocyklů CRF1000L Africa Twin, kteří mají možnost testovat novou Africa Twin ve 2 jízdách po 20ti minutách. Zbývající 2 jízdy po 20ti minutách absolvují na svém motocyklu v lehkém terénu.

Zákazníci registrovaní na testování modelu X-ADV budou mít k dispozici 3 jízdy na asfaltovém povrchu doplněném o lehkou off-road vložku.

Všichni se můžou také těšit na kaskadérské vystoupení Míry Lisého.

Registrace:

Registrace probíha pouze prostřednictvím autorizovaných prodejců motocyklů Honda a to zasláním řádně vyplněného registračního formuláře.

Příjezd dopolední skupiny 08:15

Příjezd odpolední skupiny 12:30.

Výše účastnického poplatku:

Pro majitele CRF1000L Africa Twin - ZDARMA!

Účast na akci stojí 990,- Kč/os. pro nové zákazníky.

Cena zahrnuje:

• 4 jízdy po 20ti minutách (motocykl, palivo, instruktor)

• Oběd, nealko nápoj, kávu nebo čaj

• Tričko

• Fotografie z akce

Účastnický poplatek bude novým zákazníkům, kteří si do 3 měsíců po účasti na akci novou Africa Twin, nebo X-ADV zakoupí u autorizovaného prodejce motocyklů Honda v ČR, odečten z ceny motocyklu.

Spoluúčast v případě pojistné události je 5000,- Kč vč. DPH Kauci je potřebné mít s sebou v hotovosti.

Pro více informací a možnostech registrace kontaktujte svého autorizovaného prodejce motocyklů Honda.

Těšíme se na Vás na akci!

Video z minulého ročníku

 Africa Twin Test Days 2017