Představujeme nové barvy pro modely Rebel a Gold Wing pro rok 2022

Společnost Honda představuje nové barevné provedení modelů CMX500 Rebel, CMX1100 Rebel, GL1800 Gold Wing a Gold Wing Tour.

17. listopadu 2021

CMX1100 Rebel

Rebel 1100 pro rok 2022 bude k dispozici v následujících barevných provedeních:

hnědá Pearl Stallion Brown **NOVINKA**,

černá metalíza Gunmetal Black Metallic.

CMX500 Rebel

Model Rebel pro rok 2022 bude dostupný v následujících barevných provedeních:

zelená perleťová Pearl Organic Green **NOVINKA**,

matná modrá metalíza Matt Jeans Blue Metallic,

černá Graphite Black,

matná šedá metalíza Mat Axis Grey Metallic.

GL1800 Gold Wing

S novou generací modelu Gold Wing – vlajkové lodi značky Honda, která byla na trh uvedena v roce 2018, přišlo radikální snížení hmotnosti, zavěšení předního kola se dvěma příčnými rameny, či zcela nový plochý šestiválcový motor. Tento stroj tak opět potvrzuje svůj status vlajkonoše nových technologií, přičemž jeho nejmodernější výbava zahrnuje 7palcový TFT displej, navigaci s gyrokompasem, Apple CarPlay™, Android Auto™, elektricky ovládaný plexi štít, inteligentní klíč Smart Key, 4 jízdní režimy, či asistent pro rozjezd do kopce Hill Start Assist.

V roce 2022 bude tento model dostupný pouze se 7stupňovou automatickou převodovkou DCT a v jednom novém moderním barevném provedení Mat Jeans Blue Metallic.

 

GL1800 Gold Wing Tour

Luxusní model Gold Wing Tour – vlajková loď značky Honda, která v roce 2018 prošla kompletní modernizací zahrnující radikální snížení hmotnosti, zavěšení předního kola se dvěma příčnými rameny či zcela nový plochý šestiválcový motor, vjíždí do roku 2022 v nezměněné podobě, avšak ve dvou úchvatných nových barevných provedeních. Obsáhlý seznam výbavy zahrnuje 6stupňovou manuální nebo 7stupňovou automatickou převodovku (DCT), 7palcový TFT displej, navigaci s gyrokompasem, Apple CarPlay™, Android Auto™, elektricky ovládaný plexi štít, inteligentní klíč Smart Key, 4 jízdní režimy, HSTC a asistenta pro rozjezd do kopce – což potvrzuje status tohoto modelu jakožto nositele nových technologií.

GL1800 Gold Wing Tour pro rok 2022 s převodovkou DCT a airbagem bude k dispozici v následujících barevných provedeních:

modré metalíze Glint Wave Blue Metallic **NOVINKA**,

perleťové bílé Pearl Glare White **NOVINKA**,

černé metalíze Gunmetal Black Metallic (s černě lakovaným motorem).